мобилни приложения

За Нас

Запознати сме, че интернет пространството е все по-претъпкано. За малки бизнес това означава повече прекарано време за обучение и вършене на работата от персонала.
Ние искаме да спестим малко от ценното Ви време, да Ви оставим да вършите това, в което сте най-добри, като организираме онлайн присъствието Ви по-достъпно и ефективно.

Екипът на goResty.com започна работа по подобни проекти преди по-малко от година и вече може да се похвали с работещи приложения, както за iPhone Operation System, така и за операционната система Android. Нашите клиенти са представители на ресторантьорството и хотелиерството в България, но опции за разширяване на клиентската аудитория и видове бизнеси винаги има. Разработената от нас платформа за менажиране на информация – веднъж като присъствие в нашия каталог на фирми/ заведения, веднъж като актуализация на собствен уебсайт и фейсбук профил, но и като присъствие в мобилния свят, позволява с едно действие да обновявате цялото си онлайн присъствие и маркетинг стратегия. Подобни решения спестяват не само пари, но и време, разправии, допълнителни умения.

Някои от настоящите ни клинети са: Син Сити (фолк клуб в София), Бар Rock’n Rolla (рок клуб в София), ресторанти Ниагара (град София), верига ресторанти и хотели FPI (цяла България) и други. Те вече имат мобилни приложения за двете най-популярни операционни системи и то на приемливи цени.
Нашите партньори от Zavedenia Drink and Drive също могат да се похвалят с висок интерес към своето приложение, изработено от нас.